Viking Arm
elinikäinen takuu, ehdot

18.05.2021

Viking Arm -käsitunkki on maailmalla tunnettu kestävyydestään ja varmatoimisuudestaan. Viking Arm valmistetaan parhaita raaka-aineita käyttäen. Viking Arm on yksi parhaista työkaluista, joilla teet työsi nopeammin ja varmemmin.
Jos olet ostanut Viking Arm -käsitunkin Viking Arm Suomi-Verkkokaupasta, tarjoamme sinulle lisää mielenrauhaa ja vastinetta rahoillesi, tarjoamalla Viking Arm -käsitunkille elinikäisen takuun. Jos työkalussasi milloin tahansa ilmenee valmistus- tai materiaalivika, korjaamme tai vaihdamme työkalun veloituksetta.

Mitä elinikäinen takuu kattaa
Takaamme, että Viking Arm -käistunkkien olevan materiaali- ja valmistusvirheettömiä.

Miten pitkään takuu on voimassa
Takuuaika päättyy, kun tuotteesta tulee käyttökelvoton muusta syystä kuin valmistus- tai materiaalivian vuoksi.
Yrityskäyttöön hankitun tuotteen takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, ja takuuajan päättyminen lopettaa Vertos Oy:n vastuun

Takuuhuollon saaminen
Takuun hyödyntämiseksi toimita koko tuote rahti etukäteen maksettuna valtuutettuun Viking Arm Suomi-huoltokeskukseen.Osoitteen löydät www.vikingarmsuomi.fi-osoitteesta. Lisää pakettiin kopio ostolaskustasi tai asiakasnumerosi ja osoitteesi, sekä puhelinnumerosi.

Mitä teemme ongelman korjaamiseksi
Takuunalaiset tuotteet korjataan tai vaihdetaan Viking Arm Suomen harkinnan mukaan ja palautetaan veloituksetta.

Mitä takuu ei kata
Takuu ei kata muualta kuin www.vikingarmsuomi.fi-verkkokaupasta ostettuja tuotteita.

Lisäksi takuu ei korvaa väärinkäytöstä tai normaalista kulumisesta johtuvia vikoja. Liiallisen painon nostaminen (katso käyttöohje) voi johtaa nostolevyn vääntymiseen. Tätä vahinkoa Takuu ei korvaa.

Viking Arm Suomi: täyden elinikäisen takuun toimeenpano
Viking Arm Suomi myöntää kattavan elinikäisen takuun tukeakseen Viking Arm-tuotemerkin alaisten tuotteiden ostoa vwww.vikingarmsuomi.fi-verkkokaupasta.. Muilta Viking Arm jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta ostettu Viking Arm käsitunkki ei ole Viking Arm Suomen myöntämän Takuun piirissä. Ainoastaan Viking Arm Suomi-verkkokaupasta ostetut tuotteet ovat takuun piirissä.
Viking Arm Suomi-verkkokaupasta ostetut Viking Arm-merkkituotteet on valmistettu varmoiksi, luotettaviksi ja kestäviksi ja ne ovat täyden elinikäisen Takuun alaisia materiaali- ja valmistusvirheiden osalta.
Jos Viking Arm Suomi verkkokaupastamassasi Viking Arm-tuotteessa ilmenee ongelma, joka johtuu materiaaliviasta tai valmistusvirheestä, pyrimme ratkaisemaan ongelman julkaistun takuumenettelyn mukaisesti kohtuullisessa ajassa.

Normaali kuluminen:
Usein työkalujamme käytetään työmaiden vaativimmissa tehtävissä ja ympäristöissä. Sellaisissa olosuhteissa ja ajan myötä Viking Arm-käsitunkkissa voi ilmetä normaalia kulumista, joka edellyttää huoltoa. Vaikka normaali kuluminen ei ole “virhe” eikä täten Vinking Arm:in elinikäisen takuun alainen, tavoitteemme on saada työkalusi mahdollisimman pian takaisin käyttökuntoon. Huollon jouduttamiseksi Viking Arm tarjoaa kattavan varasosavalikoiman, joilla voit korjata huoltotarpeesi. Tilaa varaosat vikingarmsuomi-verkkokaupasta.

Materiaali- tai valmistusvirheet:
Kokemuksemme mukaan tuote, joka menee ennenaikaisesti epäkuntoon materiaali- tai valmistusvirheen vuoksi, lakkaa yleensä toimimasta hyvin aikaisessa tuotteen käyttöiän vaiheessa, usein tuotteen ensimmäisellä tai toisella käyttökerralla. Kun sellaisia tuotteita palautetaan tarkastettavaksi, ne ovat yleensä yhä uudenveroisessa kunnossa ja niissä on hyvin vähän käytön jälkiä. On epätavallista, että valmistus- tai materiaalivirheellinen tuote kestää normaalia käyttöä kovin kauan. Kuukausien tai vuosien moitteettoman käytön jälkeen takuutarkastukseen palautettuja tuotteita todetaan harvoin viallisiksi. Yleisin huoltotarve koskee normaalia kulumista, jota ei katsota materiaali- tai valmistusvirheeksi.

Vertos oy
info@vikingarmsuomi.fi
Tel.: +44 779 5555

Ilmainen ja nopea toimitus

Kaikkialle Suomeen postipakettina muutamassa päivässä.

Turvalliset ostokset

Meille käyvät kaikki luottokortit ja Klarnan eri maksutavat.
Yrityksille myös laskutusmyynti.

Elinikäinen takuu

Viking Arm kestää, siksi myönnämme sille elinikäisen takuun.

Varaosat

Runsas varaosavalikoima takaa pitkäikäisen käytön.

0
    0
    Ostoskori
    Ostokori on tyhjäTakaisin kauppaan